https://www.dewereldwijven.com/2018/09/27/lolo-loren-kunstenaar-op-ibiza-vertaalt-haar-emoties-in-zinnenprikkelende-beelden/

 

De wereld om haar heen

Lolo Loren exposeert wereldwijd. In Miami, Zurich, Londen, Amsterdam en natuurlijk op Ibiza. Het eiland inspireert vanwege de natuur en het licht. Het is dé plek waar zij ongestoord kan werken en haar creativiteit bewaakt. Reuring zoekt ze in de sportschool, restaurants en cafés waar ze afspreekt met vrienden die net als zijzelf zijn verbonden in vrijheid. Een paradoxale strop die geen bewoner lijkt te verstikken. De onbeschrijfelijke vibe wint.

 

Autodidact en ondernemend

Tussen kunst en antiek verzameld door haar inspirerende moeder en grootmoeder ontwikkelde Lolo haar creativiteit. Wanneer iemand haar zegt wat ze moet doen, verdedigt zij intuïtief haar vrijheid, haar puurheid. Ze doet alles om zuiver te kunnen produceren. Gevoed met sfeer denkt ze zelden rechtlijnig en associeert snel.
Hooivelden, tomatenranken of besneeuwde Zwitserse bergen: vastgelegd op camera laat Lolo een voor ons onverwachte schoonheid stralen. Wij nemen waar wat haar op het moment van klikken inviel. Lolo denkt, ánders!

 

 

Dank je Marijke voor het schrijven van dit stuk , love your style !

mm

Marijke Rolf

Hoi, mijn naam is Marijke. Sinds 2008 woon ik in Leeuwarden, Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. Terug op Friese bodem, vanuit Amsterdam, genieten jeugdliefde Erik en ik van het opgroeien van onze drie jongens. Observaties en herinneringen deel ik op m´n website. Voor De Wereldwijven schrijf ik over vrouwen die mij raken.